"O-oletko sinä Johtajapoika?!"Lily kysyi hädissään,kun James asteli virnistellen korokkeelle Lilyn vierelle.Valvojaoppilaat katsoivat ihmeissään nuorta Kelmiä.

"Olen.Ja ennenkuin kysytte,mitä Dumbledore oli ottanut,Siriuksen mielestä hän oli ollut juomassa tuliviskiä rakkaan Minnien kanssa.Hän epäilee,että heillä on salasuhde",James sanoi mietteliään näköisenä.Nais-puoliset valvojaoppilaat kikattivat.

"Mutta,nyt asiaan,jotta pääsemme joskus täältä poiskin.Teidän tehtävänne on vartioida käytävillä..."James alkoi selostaa.

Kun he kaikki pääsivät vihdoin lähtemään,ja Lily meni omaan vaunuunsa,hän oli hämmentynyt.Potter oli osannut kaiken,perusteellisesti.Lilyn ystävät Serena Bellida ja Ria Albertin katsoivat häntä.

"Mitä?"Lily kysyi,kun hänen ystävänsä katsoivat häntä oudot ilmeet kasvoillaan.He pudistivat päätään.He ovat niin hyviä ystäviä,Lily ajatteli.Serena oli heistä huumorintajuisin,ja hieman kaksimielinenkin.Mutta kyllä hän osasi vakavakin olla,jos sikseen tuli.Ria taas oli rauhallinen,ja opiskeli paljon,niinkuin Lilykin.Hän oli aivankuin Remuksen kaksonen,mutta vain naispuolinen.

Kelmit.Heistä ei pääsisi koskaan eroon.Remus oli ainoa kelmi,jota Lily pystyi sietämään.Sirius oli kaksimielinen naistenmies,ja häneltä ei tuntunut saavan ikinä vakavaa vastausta.Peter taas roikkui muiden Kelmien mukana,ja piileskeli heidän takanaan.Joskus Lily mietti,miten hänestä oli tullut Kelmi.Ja sitten oli Potter.Hän oli aina yrittänyt iskeä Lilya.Se oli ärsyttävää.Ei Lily häntä suorasanaisesti vihannut.Hän ei vain pitänyt hänestä.

"Lily?"Serena heilutti kättään ystävänsä kasvojen edessä.Lily hätkähti ajatuksistaan."Mitä nyt?"Lily kysyi.Serena hymähti.Lily oli nähtävästi ollut ajatuksissaan,eikä ollenkaan kuunnellut häntä.

"Me ollaan perillä."Serena sanoi uudestaan,ja ponkaisi seisomaan,nostaen arkkunsa pois hyllyltä.***Sillä välin Kelmien kanssaa***

Kelmit istuivat vaunussa,ja kulkivat nopeasti Tylypahkaa kohti.Sirius oli laatinut listan tytöistä joita aikoisi iskeä tulevan lukukauden aikana,ja kertasi nimiä ääneen."...Chamton,se hyvännäköinen Korpinkynsi,en muista nimeä",Sirius sanoi,ja olisi varmasti jatkanut,ellei Remus olisi keskeyttänyt häntä."Me olemme perillä." Ja heidän edessään oli Tylypahka.

 

*****Nyt mä joudun taas lopettamaan lyhyeen,jos joku tätä ees lukee : D